• capsalera1.jpg
  • capsalera2.jpg
  • capsalera3.jpg

Història

Sant Antoni Logistics s'estableix com a magatzem de dipòsit i distribució de mercaderies a principis de la dècada dels 90.

Ràpidament l'empresa es consolida com a centre logístic a la seva principal àrea d'influència, el Vallès Oriental, passant a ser l'operador logístic d'empreses rellevants de la zona.

A mitja dècada, Sant Antoni Logistics també s'introdueix al món del transport amb la compra de diversos vehicles pesats. El transport directe de gran tonatge amb origen o destinació a la província de Barcelona, es converteix en la seva especialitat, esdevenint aquesta activitat un dels trets característics de l'empresa.

Al llarg dels anys, Sant Antoni Logistics s'ha caracteritzat pel seu tracte proper i familiar així com per una gran flexibilitat i capacitat d'adaptació a les necessitats dels seus clients.

Cal remarcar que l'aparició de les noves tecnologies i possibilitats de negoci no han passat inadvertides per l'empresa, que ha sabut adaptar-se a l'aparició del sector e-commerce, oferint un servei de gestió logística integral a tot tipus de comerços online.

Actualment Sant Antoni Logistics és un operador logístic amb àmplia experiència en el sector de la logística convencional alhora que s'ha consolidat com a gestor logístic del sector e-commerce.

Xarxes socials